Valmisteluun 35 min + jähdytysaika Paistamiseen 22 min Uuninlämpö 180 C Annoksia 10 Pohja: 175 g vehnäjauhoja 2 tl kaakaojauhetta 125 g suolatonta voita kuutioina 25 g sokeria Täyte: 4 tl liivatejauhetta 3 rkl kylmää vettä 125 g sokeria 3 keltuaista 1 rkl maissitärkkelystä 6 dl maitoa 2 rkl hienokai jauhettua espresso-kahvia 50 g taloussuklaata paloina suklaalastuja koristeluun 1. Nypi voi siivilöityihin jauhoihin ja kaakaojauheeseen. Lisää sokeri ja sekoita. Painele taikina tasaisesti syvään 20 cm:n aaltoreunaiseen piirakkavuokaan ja paista uunissa 20 min. Nosta piirakka viileään lepäämään. 2. Liuota liivatejauhe veteen. Sekoita keskenään sokeri, keltuaiset, maissijauho ja 2 rkl maitoa. Sekoita loppuun maitoon kahvijauhe ja kuumenna kiehumispisteeseen. Vatkaa maitokahvi munaseokseen. 3. Kaada seos kasariin, pidä miedolla lämmöllä ja sekoita, kunnes täyte sakenee. Nosta kasari liedeltä ja vatkaa liivatejauhe täytteen joukkoon. Lisää suklaa ja sekoita, kunnes se on sulanut. Jäähdytä hetki ja kaada täyte piirakkapohjalle. Anna jäähtyä useamman tunnin ajan. 4. Siirrä kakku lautaselle ja vuole päälle runsaasti suklaalastuja.