Tänään menin poikaystävän kanssa kauppaan väsyneenä ja nälkäisenä. Halusin ehdottomasti laittaa ruuaksi munakoisoa, mutta Valintatalosta ei löytynyt sitä (mikä onkin ihan hyvä muistaen viime kerran kun yritin laittaa sitä) eikä edes kesäkurpitsaa. Minulla ei siis ole aavistustakaan siitä, miten munakoiso pitää valmistaa, mutta se on yksi lempiruokani ja olen muutaman kerran itsepintaisesti yrittänyt kypsentää sitä pannulla ja rasvassa ja jotain. Siitä tulee aina kitkerää ja pahaa. Jonain päivänä otan selvää mitä sille pitäisi tehdä...

Poikaystävä yritti ehdotella vielä jotain ruokia mutta minä nälkäkuoleman partaalla otin hyllystä vain tomaattijauhelihakastikkeen ainekset tietäen että sen ainakin saan valmistettua jos en muuta. Herkkusienisäilykettä, tomaattikastikepurkki, jauhelihaa, yksinkertaista... laitoin ruokakermaakin ja tomaatinpalasia. Puolessavälissä väsynyttä ruuanlaittoa tajusin, etteivät kaikki ainekset mahdu sille pannulle, jolla paistoin jauhelihat, ja jouduin vaihtamaan isompaan.

Ihmeteltiin että tuleepa paljon kastiketta. Ja liian vähän pastaa. Äh. Mutta minusta se oli ihan hyvää, en tietenkään ollut maustanut sitä mitenkään ja poikaystävä kaiveli kaapista vähin äänin suolaa ja pippuria. Ja mehän laitettiin ruokaa "yhdessä", se olisi saanut laittaa mausteet suoraan pataan jos kerran osaa käyttää niitä.